Ez nem tartott sokáig: megint útilaput kötöttek az edző talpára

2024. április 25. 09:05

Még csak április van, de már másodszor bontottak szerződést az ukrán-magyar szakemberrel, aki a Fradi-legenda fia. A szurkolók Pintér Attilát szerették volna a kispadra, de más lett az utód!

2024. április 25. 09:05
null

Nyitókép: Facebook/ETO FC GYOR

***

Diósgyőr, Győr és ki tudja, melyik lesz a következő állomás? Ifjabb Szergej Kuznyecov rövid időn belül ismét az álláskereső edzők táborát gyarapítja. A 41 éves, ukrán-magyar kettős állampolgárságú trénert azonnali hatállyal menesztette a Győri ETO FC, miután az – ajánlások ellenére – idegenlégiósokkal megerősített együttes lecsúszott a még feljutást érő második helyről az NB II-ben, s hétfőn otthon kapott ki a Szegedtől (0-1). 

Klubunk azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergejjel. A vezetőedzővel együtt távozik Dmytro Parkhomenko asszisztens edző és Petar Milcanovic erőnléti edző is.

 Lipták Zoltán asszisztensedző, Sebők Zsolt kapusedző, Márkus Gábor videóelemző és Kertész Áron erőnléti edző a jövőben is a szakmai stáb tagja marad” – áll a klub rövid közleményében.

Az edzősködést a Szpartak Moszkvánál kezdő, a görög Panathinaikosznál Bölöni László mellett tanult szakember mindössze 8 mérkőzésen irányította a kisalföldieket, a mérlege: 4 győzelem és 4 vereség. Elődje, Antonio Jose Munoz Guzman 2 pontos előnnyel a Vasashoz képest „adta át” neki a stafétabotot, amiből hárompontos hátrány lett, és a Szeged ledolgozta 7 pontos (!) hátrányát.

Kuznyecov januárban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 

pont az NB I rajtja előtt közös megegyezéssel távozott Diósgyőrből, ahol összeveszett a vezetőséggel. 

Pedig a munkájára nem lehetett panasz: feljuttatta az élvonalba a DVTK, amelynek az NB I-ben nincsenek kiesési gondjai. A győri szerepvállalása viszont egyértelmű kudarc volt.

A szurkolók a klub elöljáróit is hibáztatják, s többen a 2013-as bajnokcsapat vezetőedzőjét, Pintér Attillát látták volna szívesen az ETO kispadján. Azt azonban már más foglalta el: Borbély Balázs, a „testvérklub”, a Dunaszerdahely másodedzője kapta meg a lehetőséget és a felelősséget, hogy feljutassa az ETO-t.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­á­­n­­y­­o­­­k­ ­­v­­á­­­r­n­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Roadkill
2024. április 25. 17:25
mehet is a frontra
szintetikus
2024. április 25. 09:08
A fidesz majd őt is eltartja az adófizetők pénzén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!