Kós Hubert: „Nagyon fontos a hazám. Fontos az, hogy boldoggá tegyem a magyar embereket!”

2024. április 15. 21:34

Arizonában edződő világ- és Európa-bajnok úszónk, aki a napokban 100 pillangón Milák idejénél is jobbat úszott, olimpiai reményeiről is beszélt.

2024. április 15. 21:34
Róma, 2022. augusztus 17.
Az aranyérmes Kós Hubert a férfi 200 méteres vegyesúszás döntõjének eredményhirdetésén a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 17-én.
MTI/Czeglédi Zsolt

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

„Nagyon fontos a hazám. Fontos az, hogy boldoggá tegyem a magyar embereket!” – fogalmazott Kós Hubert  világ- és Európa-bajnok úszó a  Csisztu Sport Cast legújabb adásában, ahol Wladár Sándorral, a Magyar Úszó Szövetség elnökével együtt volt Csisztu Zsuzsa vendége. Kós Hubert épp a napokban szerepelt a Tyr Pro Swim-sorozat San Antonióban rendezett versenyén, ahol 100 pillangón jobb időeredményt ért el, mint Milák Kristóf az ob-n.

A még mindig csak 21 éves úszóbajnok elmondta azt is, hogy ő is nagyon szeret kimenni a magyar labdarúgó-válogatott meccseire, és nagyon örül, amikor gólt szerez a csapat vagy megnyer egy meccset mert úgy érzi, Magyarország ezzel elért valamit. 

Hozzátette, reméli, hogy világbajnoki győzelmével, boldoggá tudta tenni Magyarországot, és örömet okozott azzal is, hogy tovább tart a gyozelmi sorozatunk a világbajnokságokon. „Fontosnak tartom, hogy azzal, hogy én sportolok visszadja valamit a magyar embereknek. Tudom, hogy nézni fognak Párizsban, és remélem, hogy ott is tudok valamilyen szép eredményt elérni” – fogalmazott .

Ezt is ajánljuk a témában

Az arizonai egyetemen edződő úszó szavaira reagálva Wladár Sándor elmondta, nagyon egyetért vele, és azt kívánja, hogy maradjon meg ilyennek – mert előfordul, hogy az élsportolók személyiségét kissé torzítja a siker, de úgy érzi, Kós Hubert még akkor is meg tud maradni ilyennek, ha Párizsban és Los Angelesben is olimpiai aranyérmet nyer.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­g­ö­­s­­ ­­l­á­­n­­y­­o­­­k­­ ­­­v­á­r­n­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. április 16. 16:33
Mindig legyél büszke az eredményeidre, de maradj szerény - mint a nagy emberek általában!!!!! Gratulálok, további sok sikert kívánok!
Gullwing
2024. április 16. 10:58
Remek ember!
rugbista
2024. április 16. 10:16
Baj ezzel nincs; azzal van, hogy az edzője a francia Marchand sikerét tartja fontosabbnak. De talán Kós 200 hát olimpiai győzelme sem lesz gond neki. Milák ellen viszont felkészíti a franciát, a műsort is "véletlenül" úgy alkották meg, hogy a két vegyes ne zavarja a 200 pillangót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!