Nagyon kínos ez a Gina Carano-ügy

2021. február 13. 17:48

A Disneynek és a Demokrata Pártnak írnia kéne egy kiskátét, hogy mit szabad gondolni bizonyos társadalmi témákról és történelmi eseményekről.

2021. február 13. 17:48
Pozsonyi Ádám
Facebook

„Hogy ne legyenek a jövőben ilyen fiaskók, ezért a Disneynek és a Demokrata Pártnak írnia kéne egy kiskátét, hogy mit szabad gondolni bizonyos társadalmi témákról és történelmi eseményekről. Ezzel is segítenénk a szólásszabadságot.

Ezt a szabadság-zsebkönyvet mindenki bemagolná, és hónap végén írni lehetne egy statisztikát, hogy ki hány százalékot teljesített, ki az Élhaladó. És aki Élhaladó, és jobban harcol a szólásszabadságért, az felemelt fizetést kap, és főszerepeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. február 14. 12:30
Róma ledől. Írja a Jelenések Könyve. (Revelation / Apokalipszis.)
péterx
2021. február 14. 07:26
Riasztó ez a gondolatrendőrségre épített jog- és demokráciaértelmezés. Orwell, Huxley és Arthur Köstler egyre aktuálisabb.
kaltran
2021. február 13. 22:06
Az átkosban, meg később is, sokat ugattak arról, hogy McCarthy mi mindent rosszat tett anno Amerikában az Amerika Ellenes Tevékenységet Kivizsgáló Bizottsággal, hány ember vesztette el emiatt az állását, lett öngyilkos stb. Szerintem rossz munkát végzett, mert az összes rohadt kommunistát és balost hetedíziglen ki kellett volna vágnia a közéletből, s ma látszik az egész szükségessége, s a tény, hogy nem sikerült. Más szemszögből nézve - most ugyanez folyik, s nemsokára jönnek majd az öngyilkosok. Remélem Gina Carano átvészeli.
Thorin
2021. február 13. 21:15
No, itt van diktatúra. Azt mondta, a republikánusokkal úgy bánnak, mint a zsidókkal annak idején, és erre kirugták, ahogy a zsidókat a nácik. Nem ott van diktatúra, ahol ezt szabadon mondhatod, hanem ott, ahol ennek felvetéséért azonnal kirugnak. Kár, a mandalor nem volt rossz sorozat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!