A filmek felé nyit az A38

2012. február 28. 13:25

Ez eddigieknél több filmes program várja idén tavasszal a látogatókat a világ legjobb bárjának választott budapesti A38-on. Az állóhajó az április 13. és 21. között lezajló Titanic Nemzetközi Filmfesztivál egyik helyszíne lesz.

A kulturális intézmény tavaszi programkínálatát ismertető hétfői sajtótájékoztatón Vasák Benedek, az A38 sajtókapcsolati munkatársa megköszönte az intézmény rendszeres fellépőinek munkáját, mint mondta, a zenekarok buzdító tevékenysége nélkül nem sikerült volna az egyik rangos útikönyvkiadó, a Lonely Planet közönségszavazásán a világ legjobb bárja címet kiérdemelni.

Kozlov Sándor sajtóreferens a kínálatból kiemelte a kétnapos, március 21-én és 22-én zajló Pláj – Part roma művészeti fesztivált, amelynek keretében levetítik Kővári Borz József Vándormozi című filmjét. A filmvetítések 2012-ben a tavalyinál hangsúlyosabb szerepet kapnak: az A38 az április 13. és 21. között tartandó Titanic Nemzetközi Filmfesztivál egyik helyszíne lesz. Mint Horváth György, a fesztivál igazgatója elmondta, a hajó ideális helyszín a zenés dokumentumfilmekhez, amelyekből négyet vetítenek majd a dunai kulturális intézményben.

A bejegyzés trackback címe: https://film.mandiner.hu/trackback/251