Az Új Színházzal viccelődött Malkovich

2012. március 27. 10:52
A Budapesti Tavaszi Fesztiválon vendégeskedő John Malkovich a Pokoli vígjáték című rendhagyó előadásába illesztett be egy rögtönzést. Jack Unterweger sorozatgyilkos figurájába bújva azt elemezte, miért nem tarthatta „könyvbemutató előadását” az Új Színházban – írja a Blikk.

Az Új Színház körül kialakult ellentmondásos hangulattal élcelődött vasárnap este John Malkovich, aki a Pokoli vígjáték című rendhagyó előadásába illesztett be egy rögtönzést, amelyben Jack Unterweger sorozatgyilkos figurájába bújva azt elemezte, miért nem tarthatta „könyvbemutató előadását” az Új Színházban – írja a Blikk. A színész a Vígszínházat Comedy Theaterként, míg az Új Színházat New Theaterként emlegette.

„Kérdeztem a kiadómat, miért nem mehetek az Új Színházba? Mert dekadens vagy. Ettől még mehetnék, de miért nem mehetek? Mert fondorlatos vagy. Jó, ettől még mehetnék, de miért nem mehetek? Mert külföldi vagy!” – viccelődött a Malkovich a 12 nőt bestiálisan legyilkoló Unterweger karakterében. A magyar nézők tapssal jutalmazták a rögtönzést. A Blikk szerint a színész bármely országban jár a Pokoli vígjátékkal, beilleszt egy a helyi viszonyokra reflektáló részletet.

Az előadás után a Vígszínház büféjében koccintott Malkovich a teátrum művészeivel és a meghívott kollégákkal. A Pokoli vígjáték című darabot végig angolul játszotta a Vígszínházban.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában