MGM-filmek a Google-nél

2012. április 18. 12:19
A nagy múltú Metro-Goldwyn-Mayer stúdió hatszáz filmjével bővíti kölcsönzői kínálatát a Google cég leányvállalataként működő Youtube, valamint a Google Play nevű virtuális bolt.

Az amerikai Metro-Goldwyn-Mayer Inc. stúdió hatszáz filmjével bővíti kölcsönzői kínálatát a Google cég leányvállalataként működő Youtube, valamint a Google Play nevű virtuális bolt. A Rocky és az Esőember című klasszikusokat is jegyző MGM csatlakozásával tovább nőtt azon filmstúdiók száma, amelyek már a Google szolgáltatásain keresztül kínálják kölcsönzésre a filmjeiket.

 
Az online filmkölcsönzés támogatói közé tartozik a Viacom tulajdonában lévő Paramount Pictures, a Comcast Corp. részeként működő Universal, a Sony Corp. szárnyai alá tartozó Sony Pictures, valamint a Time Warner Inc. tulajdonában lévő Warner Bros és a The Walt Disney Co.
 
A felhasználók emellett számos kisebb stúdió, köztük a Lions Gate Entertainment Corp. és a The Weinstein Company filmjeit is kikölcsönözhetik a Youtube videómegosztó portálon, illetve az androidos készülékekről elérhető Google Play nevű virtuális bevásárlóközpontban.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés