Forog az új Die Hard-film

2012. április 24. 10:41

Megkezdődött az ötödik Die Hard-film forgatása Budapesten. A főszereplő, Bruce Willis csak május közepén érkezik hozzánk, ám az Origo úgy tudja: a stábhoz csatlakozott Patrick Stewart is, aki egy orosz tábornokot fog alakítani.

Hétfőtől forog Budapesten az ötödik, A Good Day to Die Hard című Die Hard-film. Az első napokban a Szabadság téren zajlanak munkálatok, később a belváros több pontját lezárják majd a forgatás miatt. Sebastian Koch és Yulia Snigir alakítják John McClane ellenfeleit. Az orosz színésznőről az Origo egy, a forgatáson dolgozó embertől úgy tudja, hogy „őrült díva” benyomását kelti. A mellékszereplők állítólag már a magyar fővárosban tartózkodnak, de Bruce Willis csak május közepén érkezik hozzánk. A fotón John Moore (középen), a film rendezője instruálja kollégáit egy belvárosi utcában a film forgatásán.

A stábhoz csatlakozott Patrick Stewart (a Star Trek-filmek Jean-Luc Picardja és az X-Men-ek Xavier professzora), aki egy orosz tábornokot fog eljátszani. A történetben John McClane a Budapest által alakított Moszkvába utazik, hogy kiszabadítsa bebörtönzött fiát (Jai Courtney), és terroristákkal kerül összeütközésbe.

A bejegyzés trackback címe: https://film.mandiner.hu/trackback/1391