Berbbant a Bosszúállók

2012. április 27. 12:36
Hulk, Thor, Vasember és társaik jól nyitottak a külföldi piacokon: a Marvel Comics szuperhőseival támadó, 3D-s alkotás Ausztráliában például minden idők második legjobb nyitányát hozta a Harry Potter-széria befejező darabja után.

Jól nyitott a Bosszúállók című képregényfilm a külföldi piacokon – írja az Index a The Hollywood Reporter információi alapján. A Marvel Comics szuperhőseival támadó, 3D-s alkotás Ausztráliában minden idők második legjobb nyitányát hozta a Harry Potter-széria befejező darabja után. A hatmillió dolláros bevétel egyébként pont a háromszorosa a Vasember ausztrál bemutató napján termelt bevételének.

Hulk, Thor, Vasember és a többiek Új-Zélandon rekordot döntöttek 800 000 dollárral, a film a franciáknál hárommillió dollárt, Tajvanon pedig 1,2 milliót kaszált, így 12,5 millió dollárt máris termelt, és az amerikai mozikban még be sem mutatták (ott május 4-én érkezik a mozikba). A csütörtöki magyar premierrel egyidőben 42 további országban lehet majd látni a Bosszúállókat, amitől az észak-amerikai piacon 150 milliós nyitóhétvégét vár a gyártó-forgalmazó Marvel Studios-Disney páros.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés