Folytatódik a Bosszúállók

2012. május 10. 10:49
Folytatás készül a hét végén minden idők legnagyobb észak-amerikai premierbevételét elkönyvelő Bosszúállók című képregényfilmhez – jelentette be kedden Robert Iger, a Disney filmstúdió főnöke. A bemutató pontos dátumáról egyelőre nincs hír.

A Bosszúállók 2. a már korábban beharangozott Vasember, Thor és Amerika kapitány folytatásai után kerülhet a mozikba - idézte a The Hollywood Reporter online kiadása a stúdiófőnököt. A Vasember harmadik részének bemutatóját és a Thor második részét már 2013-ban láthatja a közönség, az Amerika kapitány: Az első bosszúálló új epizódja pedig 2014-re készül el. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a Bosszúállók folytatása pontosan mikorra várható.

 
Iger a Disney első negyedévi eredményeit tárgyaló telefonkonferenciáján közölte, hogy a Bosszúállókra az észak-amerikai premierhétvégén 207,1 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, a világszerte megkezdett forgalmazással együtt pedig a film globális bevétele már meghaladta a 702 millió dollárt.
 
A nagy sikerre való tekintettel a Disney filmes témaparkjaiban már nekiláttak a Bosszúállókkal kapcsolatos látványosságok megépítésének - írta a THR.com. A Bosszúállók a Marvel képregényhőseit - köztük a Vasembert, a Fekete Özvegyet, Thort és Hulkot - toborozza össze a világ megmentésére. A film sztárszereposztásában mások mellett Robert Downey jr. és Scarlett Johansson is feltűnik.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés