Brad Pitt visszajön Magyarországra

2012. június 5. 14:20
A Daily Mail úgy tudja: Marc Forster World War Z című zombifilmje héthetes pótforgatásra szorul. A Brad Pitt főszereplésével készülő, tavaly nyáron és ősszel forgatott film pótforgatása állítólag Budapesten lesz, így a színész egészen biztosan visszajön hozzánk.

A Slashfilm blog a Daily Mailre hivatkozva megírta: Marc Forster World War Z című zombifilmje héthetes pótforgatásra szorul – írja az Origo. A Brad Pitt főszereplésével készülő, tavaly nyáron és ősszel forgatott film pótforgatása állítólag Budapesten lesz, így Pitt egész biztosan visszatér hozzánk. Azt, hogy a fontosabb mellékszereplők, Mireille Enos, Matthew Fox és James Badge Dale is hazánkba utazik-e, még nem tudni.

A World War Z bemutatóját idén decemberről jövő júniusra halasztották. Az Origo szerint a héthetes pótforgatás ritkaság számba megy, ez pedig azt jelzi, hogy alapvetően át akarják alakítani a filmet. Adam Goodman, a film magyarországi gyártócégének, a Mid Atlantic Filmsnek a vezetője a lapnak azt mondta: cégüket eddig hivatalos formában nem értesítették arról, hogy pótforgatásra kerülne sor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában