Rocksztárként ünnepelték Tom Cruise-t

2012. június 12. 9:19
Bemutatták Londonban a Mindörökké rock című filmet, melyben Tom Cruise a nyolcvanas évek legendás rockénekesét, a tetovált és rendszerint félmeztelenül fellépő Stacee Jaxxet alakítja. A zenés alkotásban Mary J. Blige, Alec Baldwin és Catherine Zeta-Jones is feltűnik. Magyarországi premier: június 21.

A filmszínész Mindörökké rock című új filmjének vasárnapi európai premierjén vonult végig a Leicester Square mozijához vezető vörös szőnyegen. Társaságában jelent meg a díszvetítésen a film további szereplői közül Julianne Hough, Russell Brand, Paul Giamatti és Mary J. Blige is. Tom Cruise a nyolcvanas évek legendás rockénekesét, a tetovált testű, lobogó sörényű, rendszerint félmeztelenül fellépő Stacee Jaxxet alakítja Adam Shankman zenés filmjében, amelyben Alec Baldwin és Catherine Zeta-Jones is feltűnik.
 
„Szeretem a munkámat, és kivételezettnek érzem magam miatta. Mindig is a film volt az álmom, és szeretem, amit csinálok” – jelentette ki Cruise a bemutató előtt arra kérdésre válaszolva, hogy filmsztár vagy rocksztár lenne-e szívesebben. Mint mondta: azért vállalta örömmel a szerepet, mivel Shankman, a Hajlakk rendezője szerinte mindent tud a rockról.
 
A legismertebb nyolcvanas évekbeli rockbandák sikerszámait felvonultató Rock of Ages című musical nyomán forgatott film egy kisvárosi lány (Julianne Hough) és egy nagyvárosi fiú (Diego Boneta) álmáról szól, akik sztárok akarnak lenni. Egy rockklubban szövődő románcukat többek között a Def Leppard, a Foreigner, a Bon Jovi és a Pioson zenéje festi alá. A film intim pillanatainak egyikében Cruise a Constance-t játszó Malin Akerman ajkait ízleli meg. A színésznő-modell elárulta, hogy sok mentollal készült a csókjelenetre, amely már a forgatókönyvben is igazán tetszett neki.
 
A Mindörökké rock június 21-től tekinthető meg a magyar mozikban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában