Szellemes vígjátékot ígér Almodóvar

2012-02-29 10:50:15
A spanyol kultrendező nyáron kezdi forgatni pikáns komédiaként beharangozott legújabb filmjét. Pedro Almodóvar állítólag visszanyúl az 1980-as évek végén született nagy sikeréhez, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című klasszikusához.

Pedro Almodóvar nyártól újra forgat: a világhírű spanyol rendező visszanyúl az 1980-as évek végén született nagy sikeréhez, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című filmjéhez. Új munkája ugyanis a közel 25 éves komédia világát idézi.
 
„Szellemes vígjáték lesz sok viccel, pikáns párbeszédekkel, túlzásokkal és határok áthágásával” – idézte a spanyol sajtó Agustín Almodóvar producert, a rendező fivérét. A film a Los amantes pasajeros munkacímet viseli, a forgatókönyvet ezúttal is a rendező, Pedro Almodóvar jegyzi. Mint kiderült, a spanyol művész két évvel ezelőtt már majdnem belekezdett a vígjáték forgatásába, de aztán inkább A bőr, amelyben élek című filmet készítette el.

Az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén végleg kultikussá tette Almodóvar nevét. A film főszereplője Carmen Maura volt, de játszott benne Antonio Banderas, Rossy de Palma, Julieta Serrano és Maria Barranco is.