Eperjest pszichiátrián kezelik

2012-04-04 13:58:19
A Kútvölgyi Klinika pszichiátriai osztályán kezelik Eperjes Károlyt, aki barátai szerint túlhajtotta magát – tudta meg a Blikk.

Eperjes Károlyt a Kútvölgyi Klinika pszichiátriai osztályán kezelik a Blikk információi szerint. A lap szerint a Kossuth-díjas színészt a szerettei vitték be a klinikára a hét végén. Barátai szerint Eperjes túlhajtotta magát, ráadásul nem először. „Köszönöm szépen az érdeklődést, de hagyjuk” – válaszolta a kórházba bejutott Blikknek a színész, majd elköszönt.

Eperjes Károly március 19-én döntött úgy, hogy otthagyja az Új Színházat, annak ellenére, hogy mély barátságot ápol a színház új igazgatójával, Dörner Györggyel, sőt a hírek szerint még lobbizott is a kinevezéséért. A döntés mögött az állhat, hogy Eperjes állítólag csak három rendezővel lett volna hajlandó együtt dolgozni, de az Új Színház a velük való kizárólagos munkát nem biztosította. Eperjes Károly a budapesti intézmény mellett a veszprémi színházban volt művészi tanácsadó, áprilistól pedig teljes állásban fog ott dolgozni.