Jessica Lange és Draco Malfoy is Budapesten

2012-06-04 09:19:02
A 19. századi Párizzsá változott vasárnap Budapest belvárosa: az ötödik kerületben megkezdődött a Therese Raquin című thriller forgatása. Az Émile Zola-regényből készült film főszereplői Jessica Lange és Tom Felton, aki a Harry Potter-sorozatban Draco Malfoyt alakította.

Miközben Bruce Willis a Hősök terén akciózik, az 5. kerület a 19. századi Párizzsá változott vasárnap. Nálunk forog ugyanis az Émile Zola-regényből készült Therese Raquin is. A film egy részét Belgrádban forgatták, de a stáb néhány napra Budapestre jött. Az erotikus thriller Therese és szeretője, Laurent történetéről szól, akik meggyilkolják Therese férjét, de a férfi szelleme a házasságuk után is kísérti őket.

 
A Therese Raquin-t Charlie Stratton rendezi, főszereplői pedig Jessica Lange (Aranyoskám), Tom Felton, akit a Harry Potter-filmek Draco Malfoy-a, valamint Oscar Isaac (Drive) és Elizabeth Olsen, az Olsen-ikrek húga. 
 
Tom Fenton 24 éves brit színész egyébként már szombat délben azt jelezte Twitterén, hogy máris elnyerte a tetszését Budapest, később pedig kiposztolt egy fotót a Madách Színház Jézus Krisztus Szupersztár című előadásának plakátjáról, melyen Jason Segel-hez hasonlította Csengeri Attilát.

Fotó: Blikk