Újabb felvételek kerültek elő a Balatonba zuhant helikopterről (VIDEÓK)

2023. szeptember 08. 17:37

Víz alatt készült képsorokat is megosztott a rendőrség.

2023. szeptember 08. 17:37

A rendőrség újabb, eddig nem látott felvételeket osztott meg a Balatonba zuhant helikopterről. A Police.hu oldalára feltöltött videón egy vízalatti felvétel látható, amelyet az egyik lemerülő búvár készített.

Egy másik videón azt látjuk, ahogy épp emelik ki a rendőrségi járművet a Balatonból. 

Továbbra sem lehet tudni, miért zuhant le a helikopter, a rendőrség szerint a jármű és személyzete repülésre alkalmas állapotban kezdte meg a szolgálati feladat végrehajtását.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, csütörtökön Balatonszéplak térségében zuhant a Balatonba egy rendőrségi helikopter. A járművön ketten tartózkodtak, egyikük sem szenvedett súlyos sérülést.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. szeptember 08. 18:38
Előfordul az ilyesmi. De mindkettőjük őrangyala szolgálatban volt. Ha túlmelegszik a reduktor, amit az olajhőmérséklet jelez, beüt a ménkű. Akkor melegszik túl az olaj, ha kevés vagy nincsen megfelelő hűtés, mert a menetszél is bele van számolva. Ha akarom, műszaki hiba, ha akarom, emberi mulasztás. Lehet választani.
Genusnextgen
2023. szeptember 08. 18:27
Durva, hogy az ország két helikoptert veszített fél éven belül. Mindkettőt békeidőben, mindkettőt kiképzési repülés közben.
cccbasatu
2023. szeptember 08. 17:54
Ahogy elnézem a videó felvételeket egyértelmű hogy műszaki hiba történ.Bár nem igazán látható de a főrotor mintha autógiró üzemmódba volt és nem működött a stab. rotor.
TroppauerHumer
2023. szeptember 08. 17:54
Kár hogy kiemelték. iszonyú jó süllőző hely lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!