Nagy testvérként vetült ki Erdoğan az égre

2014. február 05. 11:40

Ötvenezer euróba került és tíz percig tartott a török kormányfő beszéde, melyet három méteres hologramként tartott Izmirben.

2014. február 05. 11:40

Ilyenkor úgy érezzük, sehol sem tart a magyar politikai kommunikáció: személyesen nem tudott megjelenni, így három méteres, háromdimenziós hologramként kivetítve tartott beszédet Recep Tayyip Erdoğan török kormányfő pártja izmiri gyűlésén. A pártdelegáltaknak adott beszédben a török kormányfő arról beszélt, hogy a választási készülődést Törökországon belül működő titkos áruló hálózatok szervezkedése árnyékolja be. Ezzel a decemberben kirobbant korrupciós botrányra utalt, mely miatt három minisztere lemondott. December óta Erdoğan kormánya igyekszik megregulázni a szerintük hazaáruló ügyészeket és rendőröket, akik a botrányt kirobbantották.

Az esemény hamar vicc tárgya lett, azóta a miniszterelnököt belemontázsolták különböző filmekbe, így a Szellemirtókba, a Mátrixba és a Star Warsba, vagy épp a Daft Punk és Pharrel Williams Grammy-átadós fellépésébe.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. február 05. 19:38
Ma még vicc (egyeseknek) holnap a hétköznapok valósága, a ma még viccelődők számára is.
magyar1206
2014. február 05. 16:17
Ez az török miniszterelnök jó ember, majdnem olyan jó, mint a vezetőnk. Remélem hamarosan eljön hozzánk Putyinnal. együtt elhozzák az Újkort! úgy tudom április 8-án már jön is!
Wagner Hopkins
2014. február 05. 14:36
Hajrá Erdogan!
kjkj945
2014. február 05. 12:52
holo????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!