Giorgia Meloni: Ami Brüsszelben történik, az megdöbbenéssel tölt el bennünket

2024. április 16. 19:33

Teljes szolidaritásomat fejezem ki az indokolatlan visszaélés minden áldozatának – fogalmazott.

2024. április 16. 19:33
Marco Marsilio's Closing Rally For The Electoral Campaign For The Regional Elections In Abruzzo

Nyitókép: Marco Zac / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Giorgia Meloni olasz miniszterelnök is reagált a hazai és külföldi sajtót is felkavaró eseményről, amelynek során a brüsszeli polgármester bezáratta a Brüsszelben tartandó Nemzeti Konzervativizmus Kongresszust. Az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) pártcsalád X-oldalán olvasható a miniszterelnök reakciója.

Ami Brüsszelben történik, az hitetlenkedéssel és megdöbbenéssel tölt el bennünket. A belga főváros egyik önkormányzatának polgármestere betiltott egy konferenciát, amelyen a tervek szerint kormányfők, nemzeti és európai parlamenti képviselők vettek volna részt. A rendelet nyomán a rendőrség fizikailag megakadályozta, hogy a vendégek és az előadók belépjenek a konferenciára” – fogalmazott Meloni.

Azonnal felkértem Alexander De Croo belga miniszterelnököt, hogy járjon utána a történteknek, és köszönöm neki, hogy időben és egyértelműen fellépett  a szólásszabadság Brüsszelben zajló gyűlöletes elnyomása ellen. 

Teljes szolidaritásomat fejezem ki az indokolatlan visszaélés minden áldozatának, különösen a jelenlévő ECR-tagoknak” – olvasható a bejegyzésben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­o­k­­­ ­v­á­­­r­­n­­a­­k­ ­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Janika50
2024. április 17. 06:10
A helyi sturmbanführer-párttitkár-tanácselnök meghozta a rendeletet és a gestapo-mkvd pribékek azonnal ugrottak. Még szerencse, hogy ránéztek a naptárra, mert akár lincselés is lehetett volna. Kérdezem, ki utasittja a helyi SS-SA különitményeket, Hol a belügyminiszter? Még nem mondott le? Az, hogy a belgik miniszterelnök elmond, leir egy rizsát, avval még semmi nincs elintézve. Aztán, miért kussolnak az unió ingyenélő tótumfaktumai?
syphax-2
2024. április 17. 04:13
P.S.: AMILYEN AZ "ADJONISTEN", OLYAN A "FOGADJISTEN"!!!
syphax-2
2024. április 17. 04:12
MINDEZEKUTÁN--AMI TEGNAP TÖRTÉNT "BRRUXXXSELLES-BEN--MINDEN EU-S DÖNTÉST A MAGYAR KORMÁNYNAK ÉS SZEMÉLYESEN DR.ORBÁN VIKTORNAK VAN JOGA ÉRTELMEZNI ÉS VÉGREHAJTANI--VAGY NEM(!!!) VÉGREHAJTANI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!