Björk, Gondry, a musical és a 3D

2010. március 18. 16:01

Az izlandi énekesnő és a francia rendező egy negyvenperces, tudományos musicalt tervez közösen. Björk és Gondry 3D-s filmje tudományos célt szolgálna és a tervek szerint múzeumokban mutatnák be.

2010. március 18. 16:01
„Nagyon ambiciózus projekten dolgozunk, egy negyvenperces, 3D-s IMAX musicalen” - mondta el Michel Gondry az austini South By Southwest. A rendező és Björk többször dolgozott már együtt. Gondry rendezte az énekesnő több klipjét is; a Human Behaviourt, az Army Of Me-t és a Jógát.

Eddigi utolsó közös videójuk a Declare Independece volt 2007-ben. Gondry az Álom tudománya (Science Of Sleep) című filmjének főszerepét is eredetileg Björknek szánta, melyet aztán végül Charlotte Gainsbourg játszott. Björk egyébként utoljára 2007-ben adott ki albumot Volta címmel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!