Tarantino megírta legújabb szkriptjét

2011. május 03. 14:18

Elkészült Quentin Tarantino legújabb forgatókönyve. A Django Unchained című film spagetti western lesz, Christoph Waltz főszereplésével.

2011. május 03. 14:18

Quentin Tarantino kultrendező westernfilmet csinál: a Movieweb szerint most készült el a forgatókönyv végleges verziója. A Django Unchained klasszikus spagetti western lesz Sergio Leone stílusában, Christoph Waltz, Treat Williams és Keith Carradine főszereplésével.

 
Egy ideig keringtek olyan pletykák, hogy Franco Nero is része lesz a projektnek. Ugyan Nero alakította az 1966-ban Sergio Corbucci által rendezett Django koporsót maga után húzó főhősét, majd az 1987-es folytatást, ám a hír kacsának bizonyult. A szereplőválogatás a héten kezdik, a forgatás idén ősszel indulhat, a film jövő nyáron vagy ősszel kerülhet a mozikba.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!