Újabb életműdíjat kap Tarr

2012. január 17. 13:35

A magyar filmrendező munkásságát a bangkoki World Film fesztiválon tüntetik ki a hétvégén. Tarr Béla személyesen veszi át az elismerést.

2012. január 17. 13:35

Életműdíjjal jutalmazza a bangkoki World Film fesztivál Tarr Bélát. A magyar rendező a thaiföldi filmfesztivál díszvendégeként vesz részt a január 20. és 27. között tartandó mustrán, amelyen A torinói ló című filmjét is vetítik.

Tarr tavaly februárban bemutatott alkotását vasárnap este a Palmi Springs-i Nemzetközi Filmfesztiválon a filmkritikusok nemzetközi szövetségének zsűrije, a FIPRESCI tüntette ki díjával. A kaliforniai filmes seregszemle az idén 73 országból 188 alkotást tűzött műsorára, köztük negyven, a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra nevezett játékfilmet.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Táskás Tóni
2012. január 17. 23:42
A fidesz-droidok az életműdíjat plagi bábnak, a csupasz csigának adták volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!