Jövő nyáron támadnak Brad Pitt zombijai

2012. március 14. 12:01

A Paramount áttette a World War Z című, részben Magyarországon forgatott film amerikai premierjét az év végi filmdömping miatt. Karácsonykor ugyanis lesz mit nézni: jön A hobbit, Tarantino Django Unchained-je, A nyomorultak-musical Hugh Jackmannel, A nagy Gatsby és Ang Lee Pi élete-adaptációja is.

2012. március 14. 12:01

A Paramount filmstúdió a World War Z című, Brad Pitt főszereplésével készült, részben Magyarországon forgatott film amerikai premierjét átszervezte december 21-ről 2013. június 21-ére. Az átszervezés a karácsonyi dömping miatt érthető, hiszen az év végén jön többek között A hobbit, Tarantino Django Unchained-je, A nyomorultak-musical Hugh Jackmannel, A nagy Gatsby és Ang Lee Pi élete-adaptációja is.

Decemberre a Tom Cruise főszereplésével készülő One Shot című thrillert tették a zombifilm helyére. A stúdió egyúttal bejelentette egy új projektjét is: 2013. december 25-én kerül a mozikba az egész estés Tini nindzsa teknőcök-film, amit Jonathan Liebesman rendez – adta hírül az Origo.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!