A Gyöngyhajú lány az új Kanye West-lemezen

2013. június 15. 14:07

Az Omega Gyöngyhajú lánya uralja Kanye West Yeezus című albumának egyik számának, a New Slaves több mint egy perces kilépő szakaszát, ami felvételen 2:52-től hallgatható meg. Kóbor János a Recorder blognak azt nyilatkozta, nincs ezzel semmi baja, sőt még örül is neki.

2013. június 15. 14:07

„Meghallgattam a dalt és most már teljesen tiszta a helyzet, nem csak a promóció része volt az Omega-hangminta, hiszen szerepel a végeredményben is, sőt a stúdióverzióban az is jól hallatszik, hogy én is énekelek egy sort a rapper lemezén. Továbbra is azt mondom, hogy ez egy nagyon jó dolog, egy tőlünk teljesen eltérő közegből kaptunk figyelmet és továbbra is azt gondolom, hogy profikról lévén szó a jogi körülmények is tisztázódni fognak. Nem szeretnénk hőzöngeni, bár itthon azt sokan nagyon szeretnek” – nyilatkozta Kóbor János, az Omega énekese az esetről a Recorder blognak.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. május 23. 10:56
A varrógép és az esernyő véletlen találkozása a boncasztalon.
cutcopy
2013. június 17. 02:32
Hát a legvégén az a nyivákolás teljesen tönkretette a dalt, Kóbor helyében nem örülnék hanem inkább odamennék kiosztani pár kokit és sallert..
Szellike
2013. június 17. 02:31
Azt a jóistenit, ebből a lemezből a legtöbbet a nyers polikarbonát éri, amire préselték.
Ultima Ratio
2013. június 16. 19:22
Nem ez a lényeg, Tátrai meg végképp nem jön a témához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!