Itt látható a négy V4 miniszterelnök, melyik közülük a magyar diktátor?

2022. november 25. 20:28

Nem könnyű a fasiszta diktátorok élete. Orbán külseje ezt tükrözi.

2022. november 25. 20:28
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Talán nem véletlen, de a V4 országok közül mindhárom másik ország miniszterelnöke fitt, vékony, sportos, elegáns kinézetű férfiú, míg Magyarország miniszterelnöke egyedül slampos, elhízott, szétesett, egészségtelen életmódról árulkodó külsőt mutató ember. Szerény meglátásunk szerint a négy ország közötti egyre nagyobb különbség, a másik három ország javára, arányban van ezzel. Magyarország mentális, szellemi és fizikai állapota kísértetiesen hasonlít Orbánra, mert éppen olyan egészségtelen dolgokkal táplálják, mint Orbánt, és ugyanolyan szétesett, mint az elnyomója.

Íme, itt látható alul a négy v4 miniszterelnök, melyik közülük a magyar diktátor?

Nem könnyű a fasiszta diktátorok élete. Orbán külseje ezt tükrözi. Amíg liberális volt, nemcsak azért nézett ki normálisan, mert fiatal volt. A külső és a belső teljes harmóniában van benne. A NER minősége, színvonala, belső lényege rá van írva Orbánra. S ez csak egyre rosszabb lesz. Kevés ígéretesebb embert láttunk, akinek ennyire sikerült elrontania az életét. Szánalmas, nyomorult ember. Ezt teszi az akarnokság, a frusztráltság és a bosszúvágy. Szörnyű és nagyon tanulságos – lesz egyszer, ha vége lesz ennek a rémálomnak. Addig pedig életveszély.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ozdiszatir
2022. november 28. 08:13
Nézd már, hogy kapaszkodik a pulpitusba az a hájas diszno...érzi már, hogy közeledik a hajnal...mikor megfogják kurta lábait, kicibáljék az olbol és felfalja a világ jobbikfele...vagy csak lehugyozzák és szélnek eresztik...hagy menjen, turja az orrával a földet....Lévai Aniko ispanaszkodott már, hogy a nagy hasa miatt alig találja a szájával a zsircigány törpefsszt
Török Péter
2022. november 27. 14:26
TE BARTUS milyen ember vagy külsőságekről itélsz meg embereket szerintem alkalmatlan vagy a szenilis Biden az ok semmi baj vele.
Palatin
2022. november 27. 13:28
Az alapján, amiket mond a butus Bartus, A diagnózis semmi kétség: agyinfarktus. Ezek a Bartus, stb. féle komcsi ivadékok, Gyurcsány-mócsingok, ma már nagyon nem találják a helyüket az identitásukat újra megtalált és megélö magyarok világban. Bosszúságukat, frusztrációjukat aztán a legképtelenebb és leggusztustalanabb formában élik meg és fejezik ki, szinte csurog a szájukból belsö lelki sebeik gennyes váladéka. Kissé már földöntúlinak is tünnek a megposhadt bolsevik lelkületükkel. Bartuska, a felcsuti kocsmában az ilyen faszkalapokból, mint te vagy, söralátétet szoktak csinálni.
Palatin
2022. november 27. 13:25
Bartuska, te kis leaszfaltozott agyú höscincér, - kedvenc infantilis bohócom -, az, hogy Orbán Putyin lekötelezettje vagy barátja lenne, az csak a magadfajta, korlátolt világlátású, gyülölködö mérgezsákokban létezik. Orbán egyszerüen csak jó gazdasági kapcsolatokat tartott fenn Oroszotszággal, amit én még ma is minden normálisan gondolkodó nyugati politikusnak, legalábbis a jövöre nézve melegen tudok ajánlani. Butuska Bartuska, mondd, Schrödert, a volt német kancellárt miért nem ekézed ugyanezért? Ö valóban Putyin barátja, lekötelezettje, beosztottja ugyanis. Ti sötét, gyölölködö libernyákok, ti hamisak vagytok még a génjeitekben is. Bartuska, ti a nemzet megvetett, szégyentelen alfelei, Gyurcsány szárnyai alatt mind egykutyák vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!