Éttermet nyit Budapesten Andy Vajna

2010. július 23. 13:52

A világhírű Nobut hozza el a magyar főváros szívébe Andy Vajna. A producert a hír bejelentésére az étteremlánc nagy tekintélyű séfje, Macuhisza Nobujuki is elkísérte. A szeptemberi megnyitó után az egyik résztulajdonos, Robert De Niro is ellátogat a budapesti bárba, akit Vajna szerint több hollywoodi barátja is elkísér majd.

2010. július 23. 13:52
„Húsz éve ismerem Nobut, találkozásunkkor még csak egy tízfős kis éttermet üzemeltetett, ám azóta a legnagyobb hollywoodi sztároknak készít vacsorát. Beleszerettem a japán és a dél-amerikai gasztronómia egyedülálló ízeibe, és rögtön tudtam, hogy ezeket Magyarországon is be kell mutatni” – nyilatkozta a producer.
 

Andy Vajna elmondta: „Évekig győzködtem Nobut, majd London és Moszkva után Közép- Európában először Budapesten nyitja meg kapuit a legendás NOBU. Az étlapon szereplő fogások mellett szeretném a magyar ételek tradícióit is megjelentetni a kínálatban. Egyik kedvenc ötletem az almás vattacukorba csomagolt sült libamáj, ezt biztos elkészítjük!”  

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!