Miért szegődik egy magyar üzletember egy amerikai étteremlánc partnerévé? Héjja János vállalkozó állítja, meg lehet találni a boldogulást Magyarországon, csak nyitott szemmel kell járni.
A britek hangja nélkül a többi tagország gyorsabb ütemben fog haladni az „ever closer union” felé, kivéve, ha egy tagállam átveszi az Egyesült Királyság szerepét – fogalmazott Keith Lowe brit író, történész.
Vajon ki lesz Orbán Viktor kihívója a 2022-es választáson? Cikkünkben bemutatjuk a pozícióért legnagyobb valószínűséggel induló politikusokat, valamint az esélyeiket növelő és gyengítő tényezőket.
Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas táncművész, koreográfus egy új pesti színház tervéről, színpadra koreografált történelemről és a táncba kódolt szabadságról. 
Újabb véres fordulatot vett a meggyilkolt máltai újságíró ügye. A lemondások és kihallgatások sora után minden jel arra utal, hogy a nő végzetét kívánó erők továbbra is munkálnak a legkisebb uniós tagállamban.
A Jobbik alelnöke szerint két lista kell 2022-ben ellenzéki oldalon, egy „óbaloldali” és egy „21. századi”. A párt politikusa a fő sorskérdésnek az egykori devizahitelesek helyzetét és a bérlakáshiányt tartja.
Mennyire optimisták ma a magyarok? Mit rontanak el a szülők a gyereknevelés során? Mit gondol a koronavírus-járványról? Csernus Imrével, az ismert, ám a nyilvánosságtól jó ideje visszavonuló pszichiáterrel beszélgettünk.

összesen: 47 db | 9 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 következő utolsó