Elárverezik Schmitt tollát?

2011. április 25. 17:53

A Szent Korona látható az új alkotmány tiszteletére kiadott, 2011 forint névértékű bélyegen. Schmitt Pálnak az jutott eszébe, jótékonysági árverésre bocsátaná a tollat, amellyel az alaptörvényt aláírta.

2011. április 25. 17:53
Schmitt Pál egy ismerősétől kapta ajándékba a tollat, amellyel aláírta az új alaptörvényt. Az államfő az Origo kérdésére elmondta, hogy eddig nem gondolkodott azon, mi a szándéka a tollal, ám az az ötlete támadt, szívesen árverésre bocsátaná azt valamilyen jótékony cél érdekében.
 
A Sándor-palota mellett mobil standot állított fel a Magyar Posta, ahol az alaptörvény tiszteletére kibocsátott, 2011 forint névértékű bélyegeket árusították. A Szent Koronát ábrázoló, UV-fényben a „Legyen béke, szabadság, egyetértés” feliratot mutató bélyeget Schmitt és Horváth Gergely Domonkos, a Magyar Posta igazgatóságának elnöke mutatta be.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerecsen
2011. április 25. 18:56
Feltételes jövőbe tettem, ha nem látnád " egyszer majd" Vedd úgy, hogy az idősebb élettapasztalatával segíteni szerettem volna, bár jól tudom, hogy neked, @Aldo Raine hadnagynak, Rudolf Jánosnak csak pusztába kiáltott szó. Én már megtehetem, hogy óvjak mindenkit a szakadék előtt. Nem kapok fejpénzt a kormányzattól, nem is rájuk szavaztam. Talán a magam szerény eszközeivel próbálom követni minden magyarok első emberének, Böjte Csaba testvérnek tanácsait. Sajnos én nem vagyok ilyen szent ember, de mindig igyekszem visszafognom magam. Jobb az indulatokat megfékezni... A kétségtelen meglévő szellemi kapacitásod talán hasznosan is felhasználhatnád. Nem kívánja senki, hogy told a szekeret, de talán nem okos gödröt ásni. Magad alatt ásod!
kerecsen
2011. április 25. 18:02
Kár lenne elárverezni, inkább emlékként az utókorra hagyni érdemesebb volna. A következő generációknak ez olyan tárgy lenne, mint Farkas Berci űrútjának tárgyi emlékei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!