Lefoglalta a Brad Pitt-film kellékeit a TEK

2011. október 10. 20:56

Csaknem száz éles lőfegyvert foglalt le egy vecsési vámszabad területen hétfőn hajnalban a Terrorelhárítási Központ. Mint kiderült, a fegyverek a Brad Pitt főszereplésével készülő World War Z című zombifilm kellékei voltak. A film producere az RTL Klubnak azt mondta, az eset nem hátráltatja a forgatást.

2011. október 10. 20:56

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai hétfő hajnalban csaknem száz éles lőfegyvert foglaltak le egy vecsési vámszabad területen - közölte Hajdu János, a TEK főigazgatója. Az egyebek mellett katonai sorozatlövőket, gépfegyvereket, géppuskákat, kézi lőfegyvereket és távcsöves puskákat tartalmazó ládák repülővel érkeztek szombaton Londonból a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A fegyvereket vasárnap egy szállítócég vitte el Vecsésre, ahol a TEK hétfőn hajnalban lefoglalta azokat.

A 85 fegyvert tartalmazó arzenált Brad Pitt World War Z című zombifilmjének forgatásán használták volna. A film producere, Adam Goodman az RTL Klubnak elmondta: a fegyverek lefoglalása nem hátráltatja a forgatást. Hajdu János megjegyezte: két héttel az október 23-i ünnepségek előtt semmilyen éles fegyver behozatalát nem engedélyezte volna a filmforgatáshoz. A fegyvereket azonban nem hatástalanították a magyar jogrend szerint. Lőszereket nem talált a TEK.

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. október 18. 20:00
Elgázolták Brad Pitt stábjának egyik tagját http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/504797 Biztos tok veletlen.
szpeater
2011. október 13. 16:24
Az első csatát meg is nyertük. Elvettük fegyvereket. Ha egyedül marad a főszereplő a sötétben, támadunk! Hajrá Zombiország! Hajrá zombik!
Fakutya ezredes
2011. október 13. 15:18
Gyanús küldemény miatt kiürítették a svéd kormány székházának egyes részeit - közölte csütörtök délután a helyi rendőrség. "Nem tudjuk, mi van benne. Az összes csomag rutinszerű átvizsgálása során ez a küldemény gyanút keltett, ezért értesítettük a rendőrséget" - nyilatkozta a francia hírügynökségnek Ulf Lindgren rendőrségi szóvivő. A kormány székházában található Fredrik Reinfeldt miniszterelnök irodája is. Pedig meg 85 eles katonai lofegyver sem volt ott.
Fakutya ezredes
2011. október 13. 15:17
Akkor most rohogjon a vilag a svedeken. Ja hogy abba nincs benne amerikai pojaca? 4 perccel ezelőtt Gyanús küldemény miatt részlegesen kiürítették a svéd kormány székházát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!