Morgan Freeman a Discovery-n

2012. június 27. 09:00

Tudományos műsort vezet a Discovery Channelen Morgan Freeman, aki saját gyerekkori élményein át olyan kérdésekre keresi a választ, mint például, hogy lehetséges-e az időutazás, hány dimenzió van, létezik-e isten, vagy az idő, esetleg élhetünk-e örökké.

2012. június 27. 09:00

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flanker
2012. június 27. 14:41
Kedves Mandiner Média szerkesztőség! Megtisztelő számomra, hogy az ajánlomat beválogatták oldalukra, ráadsul külön poszt formájában. Viszont az írás szövegében hiba történt, ami félrevezeti az olvasókat: Nem a Discovery Channelen, hanem a Discovery Science-n mennek az adások. Javaslom a javítását. Üdvözlettel: a cikkszerző
Flanker
2012. június 27. 14:38
Ezt kicsit elbazilikázták a Mandíneresek.. Az eredeti posztban két helyen is leírtam, hogy az adások a Discovery Science-n mennek, ne ma sima Discovery-n..
drieno
2012. június 27. 12:55
igen, de a dicovery science-n ment, ami "alap", sőt a "családi" csomagban se mindenhol van bent feltéve, hogy a sorozat címe az, hogy "through the wormhole", és nem egy másik műsorról van szó ja, erről van szó, most néztem meg a képet, fel is van írva
Kronikas
2012. június 27. 12:07
ez már több mint egy éve futó sorozat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!