Újabb útlezárások Willis miatt

2012. június 09. 11:35

A Die Hard ötödik részének forgatásai miatt e hétvégén is több útszakasz lezárására kell készülni Budapesten.

2012. június 09. 11:35

Ezen a hétvégén is több útszakaszt lezárnak a Bruce Willis-film forgatása miatt Budapest belvárosában; korlátozzák a forgalmat a Markó utcában, a pesti alsó rakparton és a Madách téren is.

A Die Hard – Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) című film forgatása miatt a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint ma hajnali 4 és 12 óra között nem lehet közlekedni a Markó utca, 8 és 20 óra között pedig a Vadász utca, a Báthory utca és a Nagysándor József utca egy-egy szakaszán.

Vasárnap a pesti alsó rakpartot zárják le; a Garibaldi utca és a Csarnok tér közötti szakaszra hajnali 3 óra és 10.45 között, az Eötvös tér és a Csarnok tér közöttire pedig 10.45-től 22 óráig nem lehet felhajtani. Emellett egész napra lezárják a Madách teret a Károly körút és a Rumbach Sebestyén utca között.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gfischer
2012. június 09. 13:15
Jellemző ez brucewillisezés. Mért? Az ő tőkéjéből készül a film? Tán ő a producer? De persze miatta állt fejre Budapest! Őrá tán nem haragszik úgy a paraszt. (Persze ö kibírja, ezért fizetik.)
Antigoné
2012. június 09. 12:55
Mitől hírértékű, hogy ez a kiöregedett hollywoodi falfácánt hol eszi a fene? Mindent a pénzért, nemde?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!