Szüneteltetik a Marslakók forgatásait

2012. július 25. 11:14

Bizonytalan időre felfüggesztik a Marslakók című, az m1-en futó sorozat gyártását és sugárzását – értesült a Blikk. A sorozat háttérbe szorulásának a lap szerint oka lehet az alacsony nézettség, amit a producer korábban azzal magyarázott, hogy eddig kevés volt az idő a „beindulásra”.

2012. július 25. 11:14

Bizonytalan időre felfüggesztik a Marslakók című, az m1-en futó sorozat gyártását – értesült a Blikk, miután Jáksó László kreatív producer e-mailben értesítette az érintetteket a hét elején. A lap úgy tudja, az előzetes hírekkel ellentétben nem kezdődik meg augusztus 13-án a Marslakók őszi évadának sugárzása sem, és a szünet időtartama egyelőre bizonytalan. Jáksó a Blikknek elmondta: azt az utasítást kapták a tévé illetékeseitől, hogy egyelőre ne készítsenek újabb részeket, mert az m1 őszi műsorstruktúrája tolódik, és még nem alakult ki a sorozat helye és kezdésének ideje.

A sorozat háttérbe szorulásának a lap szerint oka lehet az alacsony nézettség, amit a producer korábban azzal magyarázott, hogy eddig kevés volt az idő a „beindulásra”. Jáksó László ugyanakkor azt is elmondta, hogy a történetet az egész évadra megírták, és már a gyártási helyszíneket is megbeszélték. A sorozat aktualitásokra épülő jellegéből adódóan ugyanakkor az esetleg októberben vagy novemberben adásba kerülő részeket nem lenne érdemes most elkészíteni.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nisz
2014. február 09. 12:09
Végre!
Parasztvakítás
2012. július 26. 00:30
Ide jutottunk,ilyen Jáksó féle,tehetségtelen(mármint művészetileg)alakok,herdálják a közpénzt(mert a harácsolásban viszont tehetséges)!!Miért nem szólnak az Árpának,ha valami nézett műsort szeretnének??Ja mert az fele bandát(minimum) elzavarná a búsba!!
StG
2012. július 26. 00:30
Azért bízom benne, hogy a le nem forgatott részekért járó néhány százmilliót kifizetik Jáksónak.
Viktus
2012. július 26. 00:29
"A televíziózás egyetemes történetében nem sok példa van arra, hogy egy köztévé kétmilliárd forintból menten három évadot rendeljen egy olyan termékből, aminek sem a címe, sem a témája (egy online bulvárlap szerkesztőségének élete) nem elég érdekes ahhoz, hogy tévére kerüljön, talán csak a hírhedten korrupt nigériai tévében van ennél nagyobb mutyizás, de mérget nem vennénk erre sem." http://comment.blog.hu/2012/07/25/leallitottak_a_marslakok_forgatasat :D:D:D:D:D:D Hattory Hanzo 2012.07.25. 10:38:27 Egy unortodox sorozat elleni ellenforradalmi kísérletnek vagyunk szemtanúi. Nézettség, sztori, színészek, ezeken azért már illene túllépni így 2012-ben, Magyarországon, halló! :D:D:D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!