Első fokon nyert az Átlátszó az MTVA ellen

2012. november 20. 09:44

A Fővárosi Törvényszék hétfői első fokú ítélete kimondja: az MTVA köteles átadni az atlatszo.hu-nak a Marslakók című sorozat költségeiről szóló dokumentumokat és a műsor megszüntetéséről szóló szerződést.

2012. november 20. 09:44

A Fővárosi Törvényszék hétfői első fokú ítélete kimondja: az MTVA köteles átadni az atlatszo.hu-nak a Marslakók című sorozat költségeiről szóló dokumentumokat és a műsor megszüntetéséről szóló szerződést. A dokumentumokat az oknyomozó oldal közérdekű adatigénylés keretében szerette volna megismerni, mivel azonban az Alap erre nem adott lehetőséget, az atlatszo.hu pert indított.

A Fővárosi Törvényszék első fokú ítéletében végül az adatok átadására szólította fel az MTVA-t.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bdi
2013. szeptember 23. 01:45
Az is szomorú, hogy el fog még folyni egy csomó idő meg közpénz másodfokon. Végül, ha azt is elbukták, majd azt mondják, hogy sajnos nem tudják teljesíteni a bíróság ítéletét, mert az törvénysértő lenne.
yetee
2012. november 21. 08:11
Minden tetszik nekik,amit az elmebajnok kitalál,mindegy,hogy mi az értelme!
yetee
2012. november 21. 08:10
Sötét vagy,mint egy igazi fideszes!
Wazze
2012. november 20. 17:13
1; Elég szomorú, hogy ilyen okokból bírósághoz kell fordulni, nem pedig automatikus a dolog! 2; Elég szomorú, hogy a "jobb"oldali kormány alatt megtörténhet, hogy ilyen hulladékokat (Jáksó) tolnak tele közpénzzel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!