Nekem Budapest: itt az év első magyar filmje

2013. február 24. 11:58

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Enyedi-osztályának fiatal rendezői Nekem Budapest című szkeccsfilmjükkel az egész szakmának üzennek: nem mondanak le a filmkészítésről.

2013. február 24. 11:58

A Színház- és Filmművészeti Egyetem két éve végzett rendező osztályának tagjai (Ferenczik Áron, Kárpáti György Mór, Pluhár Attila, Szeiler Péter, Bálint Dániel, Szimler Bálint, Kapronczai Erika – Csuja László – Muhi András Pires, Reisz Gábor) a korábbi filmfinanszírozási rendszer bedőlésekor elhatározták, hogy filmet forgatnak a városról, ahol élnek és annak lakóiról. A Nekem Budapest című szkeccsfilmet március 7-én mutatják be.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szárnyathy Géza
2013. február 24. 21:58
"a korábbi filmfinanszírozási rendszer bedőlésekor elhatározták, hogy filmet forgatnak a városról" Nem értem, hogy ez a kettő hogy függ össze? Mert ha nem dőlt volna be a korábbi filmfinanszírozási rendszer, akkor nem forgatnak filmet? Ha meg,bedőlt finanszírozás mellett is tudnak filmet csinálna, akkor meg ugye, hogy megy több százmilliárd adófizetői pénz nélkül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!