Vona Gábor megmutatta tetkóját a Borsnak

2015. július 31. 09:59

Tízévnyi tervezgetés és bizonytalankodás áll Vona Gábor tetoválása mögött: a Jobbik elnöke a Borssal osztotta meg Thészeusz és Minotaurusz küzdelmét, ami a politikus jobb karján figyelhető meg.

2015. július 31. 09:59

A Bors kiderített mindent, amit Vona Gábor tetoválásáról tudni akart. A Jobbik elnökének jobb vállán és felkarján található alkotáson két görög mitológiai hős, Thészeusz és a bikafejű Minotaurusz küzd egymással, felette pedig a küzdelem helyszíne, a krétai labirintus látható. Vona Gábor a bulvárlapnak elmondta: nem hirtelen felindulásból, hanem tízévnyi bizonytalanságot és tervezést követően döntött a tetoválás mellett 2012-ben.

A Jobbik-elnöke a Borsnak elárulta: fiának 30 éves korig semmiképpen sem ajánlaná a tetoválást, az ugyanis komoly, életre szóló dolog, nem játék.

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. augusztus 01. 10:50
Tudjuk, hogy a patkányok gyűlölik a magyarokat. A patkányok gyűlölnek minden magyart, gyűlölik fideszes és jobbikos magyarokat de különösen gyűlölik a nemzeti magyarokat. Ez érthető hiszen a patkányok uralkodni akarnak a magyarokon de a nemzeti magyarok ezt nem engedik. Jobbik a parlamenti kisebbsége ellenére is nagyon sokat tett a patkányok hazánk elleni álságos munkája ellen mert a Jobbik erősödésnek köszönhető a Fidesz levetette SZDSZ-es köntösét és azt egy nemzeti köntösre cserélte ki. Lehet, hogy a Fidesz nemzeti kijelentései nem őszinték (Orbán: ne azt nézzék amit mondok ….) de akkor is jelentősek mert nehéz lenne visszafordulni az SZDSZ irányba miután a Fidesz tábor lelkesen üdvözölte a Fidesz nemzeti fordulatát. Ezt a Jobbik erősödésének köszönhetjük. Ezek után érthető az idegen patkányok eszeveszett Jobbik gyűlölete és az a rengeteg perverz mocsok ami ömlik belőlük hiszen perverz mocsok az idegen patkányok alapvető lényege. Ők csak azt tudják adni ami a génjükben van.
Dénia
2015. augusztus 01. 08:08
Elég béna tetkó. Magyarázatot kell hozzáfűzni, hogy egyáltalán mit kéne látni rajta.
Mindjárt
2015. augusztus 01. 07:13
A patkányok perverz undorító mocskolódása egyáltalán nem újdonság mert a patkányoknak a perverz undorító mocskolódás olyan természetes mint másoknak a lélegzés. A patkányok ilyenek. Azt adják ami a lényük. Ezek közt egy magyar sincs mert még a leghitványabb magyar se mászna bele a patkányok pöcegödrébe.
Horpadt Bölény
2015. július 31. 22:24
Hát ez a fotó meglehetősen bizarr.Úgy fest mint egy alul pingált csóró jakuza pedofil aki egy ártatlan gyermeket iparkodik kisámfázni. Ha ez a kép a luxustestű voncsicsicsit ábrázolja hát indulhat a csula felhő.Én elhiszem,hogy a jobbik fanoknak erekciót generál ez a gusztustalan puhány embernyi ánuszluk,na de azért álljon meg a menet.Ez a pondró akar egy országot irányítani ??? Fanok, haladéktalanul kijózanodni.Mondjunk nemet a másságra,megvetés övezze a szétkúrt seggét a langy meleg thermál vízben regeneráló pártvezért. Pfujj,köpedelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!