Snowden az ufók jelzéseire kíváncsi

2015. szeptember 22. 14:22

Jelenleg nem rendelkezik megfelelő technológiával az emberiség a földönkívüliektől érkező jelzések megkülönböztetésére, holott az ő jelzéseiket is felfogják a föld körül keringő szatelitek, fogalmazott Edward Snowden egy podcastben.

2015. szeptember 22. 14:22

Edward Snowden ezúttal nem amerikai nemzetbiztonsági témában szólalt meg, vagyis tulajdonképpen de: a kiszivárogtató azt állítja, az ufók jóideje adnak le jelzéseket, hogy kapcsolatba lépjenek velünk. Ezeket az emberiség bár észleli, de megfelelő műszerek hiányában nem tudja értelmezni, mert nem áll rendelkezésre megfelelő technológia ezek megkülönböztetésére. Állításait bizonyítani nem tudta az informatikus.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2015. szeptember 23. 17:11
"az ufók jóideje adnak le jelzéseket, hogy kapcsolatba lépjenek velünk. Ezeket az emberiség bár észleli, de megfelelő műszerek hiányában nem tudja értelmezni" Fejletlenek ezek az ufók, még azt sem képesek kinyomozni hogy mi milyen fejletlenek vagyunk..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!