Százféle bort lehet kóstolni a Somogyi Borfesztiválon

2019. május 02. 11:52

A Somogyi Borfesztiválra június 13. és 16. között harmadik alkalommal kerül sor Kaposváron.

2019. május 02. 11:52

Tizenhat termelő mintegy száz borát kínálja a Somogyi Borfesztivál, amelyre június 13. és 16. között harmadik alkalommal kerül sor Kaposváron.

A borok hatvan százaléka fehérbor, a többi rozé, vörösbor, gyöngyözőbor és pezsgő lesz - mondta Gombos Sándor, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara somogyi elnöke az eseményt beharangozó csütörtöki kaposvári sajtótájékoztatón, hozzátéve: a nedűk mindegyikét legalább megyei borversenyen aranyéremmel díjazták.

Biró Norbert (Fidesz-KDNP), a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke arról szólt, hogy a fesztivál "nulladik napján", június 13-án borvacsorákat tartanak nyolc kaposvári és egy-egy szentbalázsi és kaposmérői étteremben, a fesztivál hivatalosan a másnapi megyei borversennyel veszi kezdetét. 

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!