Megérkezett Debrecenbe John Malkovich

2020. március 10. 08:03

A világhírű színész a debreceni Kölcsey Központban lép fel.

2020. március 10. 08:03

John Malkovichot Magyarországon elsősorban a filmjeiről ismerik, ő maga inkább színházi színésznek tartja magát – írja a dehir.hu.

A világsikert a Veszedelmes viszonyok című film hozta meg, ahol Glenn Close és Michelle Pfeiffer oldalán játszott, de szerepelt a Steven Spielberg rendezte A Nap birodalmában, de megjelent a Con Air – A fegyencjáratban, a Vasálarcosban, ahol Leonardo Di Caprioval és Gerard Depardieu voltak a partnerei, illetve a Red filmekben, ahol Bruce Willis-szel szerepelt. Legutóbb az igaz történeten alapuló Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben Zac Efron oldalán láthatta a közönség.

Zenekritikus című műsorát március 10-én láthatja a nagyérdemű a Kölcsey Központban. A darab tökéletes egyvelege egy színdarabnak és egy hangversenynek.

A világhírű színész hétfőn a Debreceni Egyetemen járt, ahol Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán kancellár kalauzolta.

John Malkovich-csal a tervek szerint interjút készít a Debrecen Televízió, melyet kedden 19 óra 15 perckor kezdődő Esti Közelkép című műsorában láthatnak.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. március 10. 17:52
Rice-Rice Beat-Rice Hórukk!
SwordFish
2020. március 10. 17:44
És ő lesz az új pápa is , ha netán Ferenc lebetegedne? :-)
Pierre
2020. március 10. 11:15
kik ezek a trogerek korulotte?
nemecsekerno_007
2020. március 10. 10:25
Ugye mennyit számít, hogy Debrecennek van reptere :)))))) Ha már ott lenne a Természettudományi Múzeum, akkor azt is meg lehetett volna mutatni neki :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!