Eperjes Károly az orosz vakcinára voksol

2021. január 18. 11:55

A színművész kétszer is elkapta a koronavírus-fertőzést, ezért várnia kell az oltásra, írta meg a sonline.hu.

2021. január 18. 11:55
null

A kaposvári színművészhallgatókat is tanító Eperjes Károly azt nyilatkozta a sonline.hu-nak, hogy mivel „streamelik” az előadásokat, ezért játszik, ám nagyon vágyik arra, hogy a közönséggel együtt lélegezzen. A Kossuth-díjas színművész kétszer egymás után is elkapta a koronavírus okozta fertőzést, emiatt várnia kell az oltásra.

Eperjes azt mondta, egész életében az orosz szisztéma alapján volt beoltva mindenféle ellen. Ezért nem kérdés számára, hogy az orosz vakcinát választja, ha lehet.

(sonline.hu)

(Fotó: Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja búcsúzik Pécsi Ildikó színművésztől Gödöllőn, a Művészetek Háza színháztermében felállított ravatalnál 2020. december 19-én. MTI/Kovács Attila)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elbogumilo
2021. január 20. 16:43
Az oroszok jelen felállás szerint nem akarják sem a saját, sem a világ népességét megtizedelni. Ez akárhogy is, de mellettük szól.
Menhetten
2021. január 18. 18:25
Deutsch Tamás esetleg Eperjesről is irhatna egy kis szösszenetet, hogy a művész úr orosz kaját eszik orosz teát iszik orosz tvt néz es orosz vakcináért ácsongózik..
marica61
2021. január 18. 16:08
egyet értek.ha kell irásban kérem az orosz vakcinát,hogy az aljas,hazug nyugat barát ellenzék is elhiggye. nem vagyok egyik pártnak sem tagja csak KERESZTÉNY MAGYAR EMBER
balbako_
2021. január 18. 16:03
Amelyik vakcina van én arra szavazok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!