Film foroghat Gyurcsány Ferenc hazugságainak áráról

2021. április 11. 11:54

A Telex értesülései szerint elkezdték forgatni a Szabadság téren a Gyurcsány-filmet, mely őszödi beszéd utáni eseményekről fog szólni.

2021. április 11. 11:54
null

„Elindult a forgatása annak a filmnek, amely Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd néven elhíresült szónoklatáról, annak utóéletéről és így közvetlenül a 2006 őszén kirobbant utcai eseményekről, például a tévészékház elleni ostromról szólhat majd” adta hírül a Telex vasárnap. 

A Telex újságírója abból következtetett erre, hogy felállítottak egy díszletet a budapesti Szabadság téren, a volt tévészékház előtt, ahol az ostrom történt. A lap többet nem erősített meg, mint írják „ennél többet viszont csak pletykákból tudni a jó eséllyel nagyon erős politikai töltettel készülő, a 2022-es választások előttre összeálló filmről”

„Amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvélemény-kutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak” – jutott a 24. hu birtokába egy leírás, mely egy film castingjához készült. 

Ekkor a castingot végző cég azt mondta, hogy a film nem politikai állásfoglalás lesz, „nemzetközi stábbal, külföldi rendezővel készül, ráadásul nagy lehetőségről van szó, hiszen komoly anyagi támogatásból gyártják majd, és széles közönség előtt fogják vetíteni”. A Telex szerint a forgatás mögött Kálomista Gábor cége, a Megafilm áll, a film címe pedig a „Hazugság ára” lehet, bemutatását pedig a 2022-es választási hajrára időzítik. 

Fotó: MTV székház ostroma 2006-ban. atv.hu

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2021. április 12. 09:18
Kétségtelen, hogy mindenhol volt korrupció, de a mostani már világszínvonalú.
fatman
2021. április 12. 01:08
sztem dokumentumfilm kellene, beszéljenek a tények, bármi fikciót keverni ebbe tiszteletlenség...
Porkoláb Zsuzsa
2021. április 11. 21:06
Összeállt a moslék, újból, - legyőzni Magyarországot. A Petőfi által megírt "Sehonnai bitang ember " megelevenedett. Először kirabolták, tönkretették az országot, megfosztották javaiktól, akasztottak, és táborokba hurcolták a lakosságot. Megfosztották kulturális értékeitől, önbecsülésétől, anyagi forrásaitól - ez volt a szocialista rendszer. Azóta, ha tehetik visszatérnek. Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai nevű hazug, álszent senkik képében. És megismétlik a sehonnai bitang ember ámokfutását. Mindannyiszor ugyanazok, a leszármazottaik, az örököseik, mindannyiszor ugyanazt az aljasságot követik el a magyar lakosság ellen.
Highlander07
2021. április 11. 19:44
Ez azért pofátlanság... akinek muszáj az nfi-hez fordulnia pénzért - teszem hozzá, nem tud, mert nem az szfe-n végzett és bemutatott produkciója sincs - azt meg sem hallgatják ezek a nagyon nemzeti "szakemberek" mint kálomista, de ha ők akarnak valamit csinálni, már jön is a pénz, FÜGGETLEN forrásból, ugyebár! Mert állami pénzt csakis a magyarellenes libsi kretén banda kaphat (Enyedi) olyan filmekért, aminek a bevétele a ráfordított pénz századát sem hozza vissza! Ez orbán műve! Lett volna lehetősége ezt rendbetenni, de eszében sem volt! Meg, ha annyira nagyra vannak a magyarországi, szfe-n végzett "szakemberekkel", akkor miért nem magyar rendező és stáb csinálja a produkciót (amiben gondolom a hvim fasiszta ballibes ügynökként lesz bemutatva...) Megmondom: mert a magyar filmes szakma sz@rt se ér. Tele van tehetségtelen, beképzelt családtagokkal, rokonokkal, ismerősökkel! Ezért kénytelen kálomista "producer úr" külföldre futni a szakmáért! Gyalázat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!