Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis

2021. június 06. 18:01

A színésznő a polgármester meghívására érkezett nagyszülei egykori lakóhelyére.

2021. június 06. 18:01
null

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya. A színésznő Hanusi Péter polgármester meghívására magánlátogatásra érkezett a szatmári régió fővárosába, ahonnan nagyszülei annak idején az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak – közölte Mátészalka önkormányzata vasárnap az MTI-vel. 

A közleményben felidézik, hogy Jamie Lee Curtis édesapja, Tony Curtis többször is járt a városban. Személyes relikviáiból kiállítást rendeztek be Mátészalkán, amelyet a nagyközönség június 26-án, a Múzeumok éjszakáján tekinthet majd meg, emellett a színészlegendáról kávézót is elneveztek. Jamie Lee Curtis, aki jelenleg Magyarországon forgat a Borderlands produkció egyik főszereplőjeként, vasárnapi látogatásakor ezeket a helyszíneket is felkereste, valamint látogatást tett a helyi zsinagógában – írják. 

A polgármester a Facebookon is beszámolt be a történtekről. A bejegyzésre kattintva megnézheti a hollywoodi színésznő látogatásáról készült képeket.

(MTI)

Borítókép: Jamie Lee Curtis és Hanusi Péter polgármester Mátészalkán, Mátészalka Város Önkormányzata Facebook-oldal

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. június 07. 09:32
Bírtam. A Fierce Creatures (Fészkes fenevadak) és A hal neve Vanda (A Fish Called Vanda) a kedvenceim közé tartozik.
duzur
2021. június 07. 09:00
Méghogy a zsidók nem ragaszkodnak szülöföldjükhöz ! Megkeserítik ezt a ragaszkodást mindazok akik a múltban és még ma is a gyülölet szemüvegén keresztül néznek a zsidókra. De szerencsére ez se általánosítható és sokan vannak azok a régi és uj kapcsolataink is amiket örömmel ápolunk.
buckafej
2021. június 06. 22:24
Miért utálod a zsidókat?
MayorAnna
2021. június 06. 22:13
Rajzanak a zsidó hírességek a zsidó-keresztény Magyarországra, mint szarra a köpőlegyek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!