Mel Gibson gyalog járja Budapest utcáit

2021. november 20. 07:35

A világsztár testőr nélkül sétál esténként a fővárosban, ahol két hétig forgat.

2021. november 20. 07:35
null

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész főként a Bazilika környékén töltötte az estéit, de még csak néhány napja tartózkodik a fővárosban, ahova forgatni érkezett – írja a Blikk. A lapolvasója a Kollázsban futott össze vele szerda este, ahova vacsorázni tért be a sztár egy barátjával. „Nem sokkal utánunk érkeztek, majd

Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint” – mesélte az olvasó, aki karnyújtásnyi távolságra a filmcsillagtól költhette el vacsoráját.

Úgy tűnik, a John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt mintegy két hétre hazánkba érkező Gibson szívesen fedezi fel Budapest legjobb éttermeit, írják. Csütörtök este egy steakre ugrott be a Sas utcába, valószínűleg ugyanazzal a férfivel, akivel előző nap a Széchenyi István téren fordult meg. „Nagyon jól sikerült az este, reméljük, Mel Gibson úr is így érezte.

de csak akkor szembesültünk vele, kiről is van szó, amikor betoppant. Mint a legtöbb csillag, ő is távolságtartó, de roppant kedves volt” – árulta el a Blikknek Perényi Gyöngyi, a Prime Steakhouse tulajdonosa, akinek az éttermében már számtalan híresség fordult meg. Vacsorázott már náluk Harrison Ford, Jason Momoa, Melissa McCarthy, Ronaldinho és Tom Hanks is.

Mint a tulajdonos elárulta, utóbbi és Gibson vot, aki ráállt egy, a stábbal közös fotóra. „Amerikai rib eye staket fogyasztott zöld körettel, és – ami eltért a megszokottól – tormát kért hozzá. Végig úriemberként viselkedett, nem maradtak sokáig, a végén megköszönte a kiszolgálást, majd egy közös képhez is összeállt a személyzettel” – mesélte a tulaj, akitől azt is megtudták, hogy a színész nem fogyasztott alkoholt és a borravalónál is úriember volt.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 11. 16:26
Sétáljon csak nyugodtan, senki nem piszkálja! Érezze magát nagyon jól!
Akitlosz
2021. november 20. 20:13
"A világsztár testőr nélkül sétál esténként a fővárosban" Ki nem? Testőreik a politikusoknak vannak, mivel nekik van félnivalójuk a néptől. A színészeket viszont szeretik az emberek, de ha nem, akkor sem támadnak rájuk.
kulakman
2021. november 20. 12:48
Mert ez egy biztonságos ország itt Európában , talán ez lehet az oka, hogy megteheti, és ez sokunk érdeme!
Gèbi
2021. november 20. 10:53
Mel Gibson a Passio elkészítésével, az én szememben, a filmtörténet legnagyobbjai közé került. Számos alakítását láttam, de a Passio, amiben pedig nem is szerepelt, volt szerintem munkássága csúcsa. Az utóbbi években viszont láttam két olyan filmben is szerepelni (A dagadék és a Természet ereje), ami kiábrándító volt. Az előző a liberális pöcegödör legalja a második meg a polkorrekt idiotizmus megtestesítője. A másodikat nem is tudtam végig nézni, annyira rossz volt. A kérdésem az lenne, hogy ennyire kell neki a pénz, hogy képes volt két ilyen, szó szerint, szarért sutba dobni mindazt amiért eddig tiszteltük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!