Budapesten vacsorázott Mel Gibson

2021. november 19. 10:04

A színész többször is megfordult már a fővárosban, főként rendezni jár Budapestre.

2021. november 19. 10:04
null

„Megtiszteltetés volt ma este vendégül látni Mel Gibson kétszeres Oscar és Golden Globe díjas színészt, filmrendezőt, producert” – idézett a Blikk a Prime Steak & Wine étterem Facebook-oldaláról, ahova egy fotót is posztoltak, amelyen a népszerű színész a személyzettel együtt látható.

A lap szerint Mel Gibson nem jár ismeretlen terepen, többször is megfordult már a fővárosban, főként rendezni jár Budapestre. A legújabb hírek szerint ő rendezi majd a Halálos fegyver 5. részét, amelyben főszereplőként is jelen lesz. A portál azt írja, elképzelhető, hogy emiatt érkezett Budapestre.

Mel Gibson volt Max Rockatansky a Mad Max mozifilmsorozatban, övé volt a Halálos fegyver (Lethal Weapon) sorozat főszerepe is. Ő rendezte az Oscar-díjas A rettenthetetlen (Braveheart) című filmet, melynek főszerepét is eljátszotta, valamint ő rendezte a 2004-es A passió (The Passion of the Christ) és a 2006-os Apocalypto című filmet is. Még 1985 februárjában megkapta a People magazin „legszexibb élő férfija" címét.

címét.

 Nyitókép: Facebook

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. november 19. 19:53
Még sohasem láttam lógós nyakkendős felszolgálókat. Ezt a munkaruhát ki találta ki és miért? Az illető ért a vendéglátáshoz?
Akitlosz
2021. november 19. 19:51
"Prime Steak & Wine étterem " De szar neve van! Látszik, hogy nem magyarokat várnak oda vacsorára.
Akitlosz
2021. november 19. 19:49
Vacsorázott? Már ez is hír? Még ha filmet rendezett volna.
Krupp Skya
2021. november 19. 19:38
Budapesten vacsorázott Mel Gibson. Remélem nem fogta meg Donáth atya, mert csak a két elles mellet szereti fogdosni,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!