Mel Gibson volt a meglepetésvendég egy budapesti konferencián

2022. június 02. 14:48

A színész a Political Network for Values (PNfV) nevű szervezet által szervezett transzatlanti gyűlésén vendégeskedett.

2022. június 02. 14:48
null

A PNfV egy keresztény, konzervatív és hagyományos családi értékeket közvetíteni akaró abortuszellenes szervezet, amely Budapesten rendezte meg a Szabadság a tét című konferenciáját.

A Vasárnap.hu beszámolója szerint Mel Gibsont Eduardo Verástegui színész és producer hívta meg, aki a Sound of Silence című filmjét mutatta be az eseményen. Az előadása után mindenki meglepetésére színpadra hívta a híres színészt. A film, amely Mel Gibson védjegyét viseli, a gyermekek szexuális kizsákmányolásával foglalkozik, így kapcsolódva a szervezet munkásságához, amelynek egyik legfontosabb célja a gyermekvédelem.

A Magyar Tudományos Akadémián megrendezett találkozón Amerika, Afrika és Európa több mint harminc országából csaknem kétszáz politikai képviselő, jogalkotó, állampolgári szervezet és akadémikus vett részt.

Nyitókép: Twitter

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2022. június 02. 23:00
Legközelebbi látogatása alkalmával már nálunk fog letelepedni. Isten hozza!
Brandon the great Negro
2022. június 02. 20:43
Birom Gibsont. Rendezőként is.
mokány
2022. június 02. 18:47
Az usa transzatlanti gyarmatai , már önként viselik ezt a megbélyegző nevet ?
Töki
2022. június 02. 16:04
Gibson nagy színész, és rendező is. Nem hiába a kedvenc filmem is az övé. ;)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!