Fidesz Budapest: Ismét üres volt a feleslegesen lezárt rakpart (VIDEÓ)

2023. március 28. 21:32

„Miért ragaszkodik hozzá mégis Karácsony Gergely?” – tették fel a kérdést.

2023. március 28. 21:32
null

A Fidesz Budapest egyik legutóbbi Facebook-videójában arra hívta fel a figyelmet, hogy a múlt hétvégén is kongott az ürességtől a lezárt rakpart a fővárosban.

– tették fel a kérdést.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kepzelet
2023. március 29. 20:35
"...miért ragaszkodik hozzá mégis Karácsony Gergely?” Mert idióta.
kunfia
2023. március 29. 15:59
Ez minden fidiótának bonyolult lesz, így ők el se olvassák! Adva van egy fővárosi úthálózat, ami nem bővíthető, de ha szűkítjük, akkor a kényelmes vadparaszt inkább átül a tömegközlekedésre, ami jól működik, és láss csodát, nem lesz dugó. Bubkónevelés folyik a fővárosban, ezért a bunkók szűkölnek. Ha nem tetszik a dugó, hagyd otthon az autód!
18.0 fok
2023. március 29. 15:59
a videó nyilvánvalóan manipulált volt, hisz már el is távolították. a budapesti fidesz tehát megint hazudott. ezért nem rúgnak labdába. itt nem megy a hazudozásba csomagolt száraztészta-politika, amivel a gombáikat vidéken idomítják.
Odone Ricci
2023. március 29. 14:32
Párizsban is lezárták a Szajna partot, hát Budapesten is hasonlót szerettek volna létesíteni. Az emberek azonban a DÉLUTÁNI NAPSÜTOTTE OLDALT kedvelik, amikor több időt tudnak a parton tölteni. Berlinben is van egy ilyen lezárt Spree-part, melyet homokkal töltöttek meg és lehet napozni nyugágyakban, azonban ott nincs olyan nagy forgalom észak-dél irányában mint Budapesten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!