Elkészült a Puskás Öcsi-rajzfilm első évada (VIDEÓ)

2023. április 02. 20:39

Hamarosan a Magyar Televízió műsorán.

2023. április 02. 20:39
null

„Elkészült az első évad. Hamarosan a Magyar Televízió műsorán” – olvasható a rajzfilm Facebook-oldalán. Puskás Ferenc születésének 96. évfordulóján jelent meg a Puskás Ferencről szóló rajzfilmsorozat előzetese, írja az nso.

Takó Sándor, a rajzfilm egyik producere a következőket közölte a saját oldalán: „Éppen három éve annak, hogy 2020. április 1-jén, a születésnapján debütált a Puskás Öcsi és barátai mesesorozatunk első, A rongylabda című pilot epizódja. Az első film a Mecenatúra program támogatásával készülhetett el, Szöllősi György kezdeményezésére, Kemény Krisóf és Mayer Tamás nagy sikerű mesekönyve alapján, Gellár Csaba rendezésében. Minden várakozást felülmúló siker volt, a Nemzeti Sport Online együttműködésével rövid idő alatt elértük a százezres nézettséget is. A Nemzeti Filmintézet támogatásával, a Film Positive gyártásában az idén 13 epizódra bővül az első évad, amely hamarosan a televízióban is debütál. Megtisztelő, hogy társproducerként én is részese lehetek a produkciónak. A sorozat előzetese ma, Öcsi bácsi születésnapján debütál. Fogadjátok sok szeretettel, és megköszönjük, ha viszitek a hírét.”

Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője így kommentálta a bejelentést: „Elkészült és hamarosan látható lesz az újabb 12 történet is – gratulálunk az alkotók csapatának a hatalmas és fantasztikus munkához, a fiatal Puskás-rajongók nevében köszönet nekik, a producereknek és a finanszírozó Nemzeti Filmintézetnek az immár teljes évadért.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2023. április 03. 09:04
Gyerekeknek szóló rajzfilm. Szerintem aranyos.
emesealma
2023. április 03. 08:44
Szerintem ez gáz.
-Zsolt-
2023. április 02. 23:19
Már azt hittem, a nagy sikerű Bolond Lyukból sorozat újabb epizódja készült el, de látom csak a gyerekek indoktrinálása folytatódik.
Bell & Sebastian
2023. április 02. 23:03
Löschkultur Franz Purczeld und seine Freunde rollen die Katze
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!