Így várták a rajongók a Depeche Mode tagjait Budapesten (VIDEÓ)

2023. július 28. 08:42

A zenekar öt év után ad ismét koncertet pénteken a magyar fővárosban.

2023. július 28. 08:42

Július 28-án, péntek este lép fel öt év után : a kultikus zenekar, a Depeche Mode Budapesten a Puskás  Arénában. A formáció tagjai azonban már valamivel korábban megérkeztek a magyar fővárosba, ahol rajongók hada „vadászott rájuk”.

A Blikk beszámolója szerint a Depeche-fanok „elárasztották” a belvárosi Ritz-Carlton környékét, miután híre ment, hogy a banda ott száll meg.

Martin Gore-t és Dave Gahant, az együttes jelenlegi tagjait sokan várták, és állítólag négy körül látták is őket, ám azóta nem érkezett hol létükről frissebb információ.

A lap hozzátette, hogy az esti órákban a szerencsésebbek legfeljebb a zenekar menedzserével és Martin Gore testőrével találkozhattak.

Az izgatott várakozásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Depeche Mode Facebook-oldala

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2023. július 29. 04:21
Hát ez kura jó volt. Jövő márciusban remélem újra ugyanitt!!!
csipkemorzsika
2023. július 28. 15:31
Kicsit össze van esve. Vajon melyik lehet a hét törpéből? A Kuka, a Vidor? Nem, ő inkább az Egó...
okoskodoforumlako
2023. július 28. 14:21
Olyan hihetetlenül furák és tiszteletlenek az emberek. Sosem értettem ezt a fajta nyomulást. Én is tudok rajongani, de az leginkább abban nyilvánul meg, hogy egy jól odatett koncert vagy egy album katarzist okoz. De hogy odamenjek valakihez az utcán...
Töki
2023. július 28. 14:06
Ott leszek. ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!