Egy csendes budai utcába költözött Angelina Jolie

2023. november 06. 10:56

A budai vár közelében talált otthonra Angelina Jolie – megkérik a három hálószobás lakás árát.

2023. november 06. 10:56

Korábban is forgatott már Magyarországon az Oscar-díjas színésznő: 13 éve egy városszéli, privát luxusvillában lakott a családjával, most a fővárosi forgataghoz közelebb keresett ideiglenes otthont. A Blikk információi szerint a világsztár a budai vár közelében, egy csendes utcában találta meg nyugalmat, a minden kényelemmel ellátott luxusapartmant. Az épületben elérhető szolgáltatások lehetővé teszik, hogy akár ötcsillagos szállodai élményben legyen része. Az ingatlanhoz korlátlan spa és wellness-szolgáltatás is tartozik, a medencén kívül masszázs és szauna is a lakók feltöltődését szolgálja, sőt van edzőterem is. Takarítást, mosást is lehet kérni, valamint szobaszerviz is segíti a lakókat. Mindezért cserébe mélyen a zsebébe kell nyúlnia a színésznőnek: a több mint 200 négyzetméteres, három hálószobás lakás bérleti díja nagyságrendileg 5000 euró, azaz körülbelül 2 millió forint havonta.

Az épületegyüttesnek két kijárata van, az egyik egy nyugodtabb, kevésbé forgalmas mellékutcára nyílik. Ugyan az épületben van zárt garázs, Angelina Jolie minden alkalommal az utcán várja az érte érkező fekete Mercedest, amely aztán elviszi a forgatásra. A színésznő mindig a hátsó ülésen foglal helyet, miután kedvesen üdvözöli a sofőrt” – árulta el az informátor.

Az október vége óta készülő filmben Jolie a görög származású operaénekes, Maria Callas bőrébe bújik.

Fotó: MTI/EPA/Vickie Flores

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
clark
2024. április 11. 12:16
Havi 5000 euró. :D Angelina Jolie múlt évben keresett nettó 150 millió dollárt. Mélyen a zsebébe nyúlt vajon, hogy kiperkáljon 5000 eurót? Vagy csak egy kis szöszmöszt csippentett le a kabátja gallérjáról?
F1950
2023. november 06. 23:25
Mit érdekel engem, hol lakik A.J. és mennyibe kerül egy perce Magyarországon? Mo kétség kívül az olcsóbbik megoldás, Görögország és Olaszország helyett. Cost reduction. Budapest ugyanúgy olcsó Buenos Aires volt az Evitában. De visszatérve A.J-ra, ez a hölgy újra is születhetne, akkor se lesz Maria Callas a csodálatos hangjával. Már csak ilyenek ezek az amerikai szuperprodukciók. Persze kicsit unalmas, hogy asszírok, görögök, rómaiak mind mind angolul beszélnek a történelmi filmekben és ráadásul amerikai akcentussal. Ezek a "szuper sztárok" meg soha nem tudnának és nem is akarnának semmilyen más nyelvet megtanulni még csak a látszat hitelesség kedvéért sem. Elképzelnénk A. J-t mint Maria Callast, görögül beszélni és olaszul énekelni...? Én nem, de ugyanúgy nem képzelném el Leo Di Capriot sem hortobágyi csikós szerepben, ahogy angolul hujjogat a csordának. Maradnak tehát az amerikai közönség számára készült pazar félmegoldások és számunkra az utólagos szinkronok...
Proxima Centauri
2023. november 06. 13:44
Éppenséggel lakhatna a Hiltonban is. Igaz, Hilton van minden jobb helyen. Ha mát Pest, akkor Buda. De ha egyszer a Karmelitában per pillanat nem volt szoba kiadó.... Még ötezerért sem.
5m007h 0p3ra70r
2023. november 06. 13:24
>>>Mindezért cserébe mélyen a zsebébe kell nyúlnia a színésznőnek<<< Mindezért a "színésznő" egy szaros fityinget sem fizet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!