Kastélyinfóval jelentkezik Lázár János

2023. november 10. 18:36

Először a füzérradványi Károlyi-kastélyt ismerhetik meg az érdeklődők.

2023. november 10. 18:36

Péntek este 18 órától a füzérradványi Károlyiak nyomába ered az építési és közlekedési miniszter, aki stábjával a kastélyt is megmutatja a nagyközönségnek – derült ki a politikus Facebook-oldaláról.

Lázár János a most útjára indított Kastélyinfóban arra is törekszik, hogy

 a sokat vitatott új szabályozás kérdéseire is választ adjon. 

Többek között arra, hogy miért van szükség a magántőke kontrollált bevonására a műemlékvédelembe.

A Kastélyinfó ajánlóját alább tekinthetik meg:

Az összeállítást pedig november 10-én, pénteken 18 órától élőben követhetik Lázár János Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Egyre nagyobb divat kastélyba járni

A Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. hálózatába tartozó kastélyok és várak jelenéről és jövőjéről kérdeztük Oláh Zsanett ügyvezetőt és Lánszki Regő építészeti államtitkárt.

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. november 11. 18:44
Okostelefonomra jött magyarul a hirdetés: " Kastélyt venne Magyarországon ? Akár egy pesti garzon áráért megteheti, mutatjuk a felhozatalt." Mindezt a www.kastelyok.com alatt olvasható. Jönnek majd rá az új külföldi földesurak ? A jelenlegi "tolvaj "kormány állitólag kétszáz kastélyt, várat, kúriát, imaházat, templomot hozott rendbe. Kellene egy "KASTÉLY TURIZMUS" bemutató térképpel, ahol a sztrádákat is mutatják és sok fotóval. A termálnál ne pucér nőket mutassanak fekete kövekkel a hátukon, hanem a medencét vagy medencéket. Ez érdekli a turistát.
Ízisz
2023. november 11. 08:30
Z. Az agymosott fizetett hazaáruló bérkommentelő prosti cselédeknek, nem kell az igényesen felújított történelmi kastély program🇭🇺!!! A rohadék kommunistaliberálnáci csőcselék trolljainak is elég egy barlang, mint a gazdáiknak!!! Igénytelen zombik mind!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮💯💤
Ízisz
2023. november 11. 08:21
Z. A hülye agymosott fizetett csűrhéi már okádnak!!! A zsugorított, agymosott agyukban fel sem merül, hogy a kastély program és a vasútvonalak nem zárják ki egymást!!! Mehet párhuzamosan a kettő együtt!!! Nyerjetek választást, ha tudtok, akkor majd az lenne amit a hazaáruló dollárellenség akarna... ROMBOLNI!!! Szerencsénkre és a Magyar emberek okos döntései következtében, ezzel a moslékkal ami most van a dollárellenség oldalon, ez nem fog bekövetkezni!!! 🖕💯👏👏👏💤
Abelzoli
2023. november 11. 05:51
Gondolom nem mav-val mentek oda mert akkor késne a műsor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!