Reviczky Gábor a kezelések ellenére sem állt le a munkával (VIDEÓ)

2023. november 08. 13:19

Mint fogalmazott, a munkában legalább nem kell foglalkoznia a betegségével.

2023. november 08. 13:19
null

Mint ismert, Reviczky Gábornál tavaly decemberben diagnosztizáltak prosztatatrákot. A színész korábban a Fókusz stábjának is elmondta, hogy bár tavasszal megműtötték, később áttéteket találtak nála, ezért egy kemoterápiás kezeléssorozaton van túl, ami gyengévé tette.

Ennek ellenére a színész nem hagyott fel a munkával, és elmondása szerint „nagyon élvezi a forgatásokat” és „fontosnak is tartja azokat”. A Fókusznak adott újabb interjújában nemrég úgy fogalmazott, valamivel le kell kötnie magát. Azt is kijelentette,hogy

 a munkában legalább nem kell foglalkoznia a betegségével, 

sőt szerinte így kevésbé hatnak a mellékhatások.

Ezt is ajánljuk a témában

„A nagy életmentés kapcsán most a mellékhatásokban élek, és rettenetesen fáradékony vagyok. Szinte alig bírok valamit, különösen a hatodik kemó óta. Az nagyon kikészített” – vallotta be Reviczky.

 A színész hozzátette, a betegség ténye azért is döbbentette meg, mert elmondása szerint élete során szinte alig volt orvosnál, 

kórházat is csak filmforgatások alkalmával látott belülről.

A riportban az is elhangzott, hogy a szédülések miatt gyakran olyan kábának érzi magát, „mintha be lenne rúgva”, azt mondta, hogy amikor kamera elé áll, valahogy minden tünete megszűnik.

Mióta diagnosztizálták nála a betegséget, azóta többször is felhívta a férfiak figyelmét arra, hogy rendszeresen vegyenek részt szűrővizsgálatokon.

A vonatkozó riportot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. november 09. 15:51
Nem tudom milyen ember, csak mint színművész ismerem. Én kedvelem őt. Remélem el tudja fogadni a sorsát.
need-info
2023. november 08. 22:49
A rák csak a civilizációban létezik, a természeti népeknél ismeretlen. Fel kéne már végre ébredni emberek, elképesztő, hogy mennyi ideig tart még felfogni, hogy mit kellene tenni.
konfucius
2023. november 08. 19:52
Isten segítse!
Zolotarjov
2023. november 08. 16:25
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!