Itt a Tripadvisor mértékadó rangsora: odáig vannak Budapestért a nászutasok!

2024. január 16. 17:25

A Tripadvisor által összeállított értékelésen Budapest két kategóriában is előkelő helyet szerzett.

2024. január 16. 17:25

A Tripadvisor, a világ legnagyobb utazási oldala minden évben listát készít a legjobb úti célokról, idén a magyar főváros két listán is előkelő helyezést ért el a turisták értékelése alapján. 

A magyar főváros a legjobb nászutas úti célok között a 19. helyen végzett, megelőzve ezzel Prágát is.

A Duna királynőjeként emlegetett város a termálfürdők, a gazdag történelem, a vibráló kultúra és a lélegzetelállító természeti szépség egyedülálló keverékével nyűgöz le”

– írták a magyar fővárosról.

A listát egyébként Bali és a Maldív-szigetek vezetik. 

Budapest a tágabb értelemben vett legjobb európai úti célok kategóriában is szép helyezést ért el, a 16. helyet szerezte meg. A dobogó első három helyén London, Róma és Párizs található.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Getty Images / Alexander Spatari

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. január 17. 07:44
Persze a kormány miatt🤣🤣🤣
palicsi-2
2024. január 16. 19:57
"A magyar főváros a legjobb nászutas úti célok között a 19. helyen végzett, megelőzve ezzel Prágát is." Csak nem arról van szó, hogy az ifjú feleség, itt csak az újdonsült férjével fog szeretkezni, nem fogja még nyolc illegális migráns is, magáévá tenni!
NeMá
2024. január 16. 18:04
Takarítsuk el a Karácsonyt és 40 rablóját! Legyünk elsők!
blackorion93
2024. január 16. 17:47
Z. (Z = igazság és magyarság , aki nem tudja mit jelent az hazaáruló) Ha a Tarlós lenne akkor , minimum az első lenne. Ha nem lenne első, akkor az CSALÁS! ÉS HA NEM ÍGY GONDOLJÁTOK AKKOR MEG FOGTOK HALNI AZ UKRÁNOK MIATT! EL LESZTEK TAKARÍTVA MÉG NEM TUDJÁTOK! A hozzászólást támogatta a visszatérők debilek átlag szellemi színvonala.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!