Ezt látni kell: csodálatos meglepetéssel készült Budapestre a világhírű rendező (VIDEÓ)

2024. február 18. 18:05

Francis Ford Coppola stílusosan búcsúzott a zenészektől.

2024. február 18. 18:05

Mint arról korábban beszámoltunk, Budapesten dolgozik a világhírű Francis Ford Coppola, akinek olyan alkotások kötődnek a nevéhez, mint A Keresztapa vagy az Apokalipszis Most. A filmrendező a napokban fejezte be új alkotásának, a Megalopolis című szerelemprojektjének magyar fővárosban felügyelt filmzenei munkálatait, a búcsúra pedig egy ajándékkal is készült. Karmesterként vezényelte a nemzeti himnuszunkat, a zenészek pedig csodálatosan játszották el Erkel Ferenc alkotását.

Ezt is ajánljuk a témában

A világ egyik legjobb rendezője évtizedek óta tervezgeti, hogy megvalósítja a saját zsebből finanszírozott, New Yorkban játszódó mozit. Meg nem erősített hírek szerint még a kaliforniai borbirtokait is eladta a háttér biztosításához.

Annyira nagyra értékeltem a magyar zenekar muzikalitását és barátságosságát, hogy ki akartam fejezni a hálámat, amikor a felvétel utolsó napján találkoztam velük.

A karmesteri emelvényen állva úgy vettem fel a pálcát, mintha egy zenei előadáson akarnám vezetni őket. Természetesen nem készültem semmire, de feltételeztem, hogy tudják, hogyan kell játszani a nemzeti himnuszukat, és azt suttogtam: »Milyen ütemben van ez?«”

– írta közösségi oldalán Coppola.

Fotó: Instagram/Francis Ford Coppola

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarvizsla17
2024. február 19. 07:22 Szerkesztve
Sajnálattal tapasztalom, hogy a Mandiner szerkesztőségében a helyesírás nem tartozik az erősségek közé. A magyar nyelv helyesírási szabályai szerint a filmcímeknek csak az első szavát kell nagybetűvel írni: Apokalipszis most.
magyarvizsla17
2024. február 19. 07:18
Hogy lehetne a forró lányokat eltüntetni innen???
Takagi
2024. február 18. 20:16
Isten hozta maestro!
pragmatika
2024. február 18. 18:47
Igazán szép gesztus volt. Mostantól még jobban bírom a fickót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!